Student of Life

Dagens mående

Ibland är det skönt att få komma ifrån bäggedera; arbetat och hemifrån. Njuta utav lugnet, återhämtning efter arbetet och konstanta vakna nätter med det yngsta barnet. Sedan vi välkomnade dottern har jag inte fått en hel nattsömn utan att någon har väckt mig åtminstone tre-fyra gånger. Inga problem för mig. Tar gärna hand om våra små och gör det gärna framöver med. Dock är det skit dessa dagar huvudvärken kommer, lederna värker och allt kommer ikapp än. Speciellt när man helt enkelt inte orkar med någonting och känner att man duger inte. En månad efter kejsarsnittet kom mensen tillbaks och den är verkligen oregelbunden. Vilket alltid känns obehagligt. Vet aldrig när den kommer och vilken tid. Kan plötsligt komma ifrån ingenstans och man är inte alltid vid hemmaplan. Känner mig enbart så känslig; trött och sårbar. Kritiserar mig själv lätt när det händer. Är en väldigt snäll person så ställer alltid upp även när inte man mår bra och vill vara på egen hand. När man har egentid och ensam hemma. Har man sådana skuldkänslor för allt och alla. Duger ändå inte. Trots man givit så mycket av sig själv och sitt mående. Sitter kräftan i badkaret igen, njuter för tillfälligt utav lugnet och försöker koppla bort allt med skuldkänslor. Förtjänar egentid och kommer behöva vila upp mig inom kort!

One thought on “Dagens mående

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.