Student of Life

.. Rädda för döden ..

Första gången man upplevde en närstående avlida var som tjugoett åring; min far avled utav aggressiv och akut leukemi. Var verkligen oerfaren när en närstående person går bort. Trots vem som försvinner drabbas vi alla på något sätt. Direkt eller indirekt. Förväntade mig föräldrarna bli gamla och grå. Somna in på ett ålderdomshem eller i sitt hem vid en ålder utav åttionio. Föräldrarna blev bedrövad lyckan att träffa sina barnbarn. Blev femtiotre och femtiofem. Togs ifrån oss alldeles för tidigt. Där i mellan dog även en vän, farmor och mormor. Stora förluster på en kort tid. Nästa år har det gått tio år sedan min far gick bort och har då förlorat sex personer.. varit tungt för oss alla i familjen.

One thought on “.. Rädda för döden ..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.