Student of Life

Göteborg är allt en vacker stad!

Under gårdagens pass kändes allt ovant och man kände sig obekväm med att arbeta i en storstad på kvällstid. När arbetspasset var över kändes det inte lika otrevligt och under kvällens oss känna det riktigt bra. Trots att det är sista kvällspasset i år. Känns det skönt med att fortsätta ta dagspassen. För att kunna hjälpa till fästmannen där hemma med nattningen utav våra småttingar. Barnen är fyra månader respektive tre år. Samarbetar inte direkt med sin far med nattningen. Känns skönt att kunna hjälpas åt, tar dottern och sambon tar hand om sonen. Tar inte lång tid förrän dem båda sover tungt och gott i sina sängar. Det är svårare när man är på egen hand och vagnen blir övertrötta.

2 thoughts on “Göteborg är allt en vacker stad!

  1. Härligt att det gick bra på ditt sista kvällspass. Kan tänka mig att det kan vara bra om man kan natta ett barn var samtidigt än att en ska natta båda. Hoppas du får en bra natt så du vaknar utvilad.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.