Student of Life

Första kvällspasset

Kändes annorlunda med att ha sitt första kvällspass; arbetar vanligtvis på dagtid och när man är ledig under förmiddagen känns det overkligt att man skall dra senare in under kvällen till jobbet. Har nu två kvällspass innan man njuter utav två lediga dagar. Kändes lite fel. Lurar inte bara mitt sinne utan fästmannens med. Overkligt. Har hittills gått jättebra och kvällspasset kommer gå snabbt förbi. Transporterar mig omkring med el-cykel och avskyr verkligen att cykla mörkret. Föredrar jobba dag. Är du/ni rädd för något? Hur har dagen varit? Trots att det kändes overkligt med att vakna upp och veta att det väntas ett arbetspass till kvällen. Fick man anpassa dagen till att hinna med att vara hemma lite innan två, så man kan packa klart väskan och dra till jobbet. Under helgen fann man en laptopp vid grundskolan där man bor. Lämnade in den till polisen och fick nu under kvällen ett tack från ägaren. Vars dotter hade blivit av med datorn. Krävde ingen hittelön utav var glad att ägaren fick tillbaka sin ägodel/dator. Dock hade man förväntat sig ett någorlunda bättre tack. Kändes drygt. Inget att grubbla för. Hann med att handla och baka saftiga saffransbullar med pärlsocker/krossad mandel som topping. Jättegott!

4 thoughts on “Första kvällspasset

 1. Förstår att det känns ovant att jobba kväll. Men du & din familj kommer att vänja er & det kommer att gå bra 🤗.
  Jag själv är en dag jobbare. Börja tidigt på morgon. Sen ha fritt på kvällen. Men sen såklart skulle jag ha ett jobb som krävde kvällar. Så skulle ju jag jobba det.

  Dagen har varit rett okej.

  Vad kul att ägaren hörde av sig & tacka. Även om det inte var ett tack som du vänta dig. Så var det ändå ett tack 🙂.
  Gott med saffransbullar 😋

  Ta hand om dig❣️

  Like

 2. Förstår att det kan kännas lite konstigt att inte jobba dag om det är det du är van med. Men mysigt att du hann baka lite innan du åkte och jobbade. Det kommer gå bra ikväll 🙂

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.