Student of Life

Farsdag & världsdiabetesdagen

Dottern kan få för sig att det är dags att stiga upp redan vid fyra-sex tiden. Turas därmed om sovtimmarna om lediga dagar. Med en-två timmar. Dottern fick för sig om att hon skulle upp redan vid halv tre tiden denna morgonen. Det var absolut ingen idé att dra benen efter sig; chansen att dottern väcker Lilleman är stor om man inte skyndar sig någorlunda ner till vardagsrummet. Myste i soffan till Babblarna. Oturligt nog vaknade även sonen utav våra röster. Efter två och en halv timme var det därmed dags att byta. Efter en halvtimme smög fästmannen upp med dottern och hoppades att hon skulle få sova lugnt med mig. Vilket nu inte blir några problem. Sover så gott tillsammans. Tanken var att sova i två timmar och därmed låta mannen åka iväg till gymmet. Desto tidigare dit; desto tidigare tillbaka hemma. Så blev inte fallet. Mannen kom upp en stund senare vi var helt övertygad om att klockan var sju. Helt fel. Den var redan prick nio. Tre timmar hade vi sovit tillsammans. Sov som en stock.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.