Student of Life

Time for breakfast

Det är först lite efter midnatt som dottern börjar bli rastlös. Lägger henne då i mellan oss och därmed somnar hon om med lite mjölkersättning. Vaknar igen någon timme senare, ger mjölkersättning och hon somnar om. När klockan närmar sig halv fem piggnar hon till ordentligt och somnar inte alls om efter mjölkersättning. Beslutade därmed att turas om med att ta hand om barnen. Den ena sover och den andra passar dem små. Två timmar var. Efter en halvtimme hör man hur Lilleman vaknar och det tar ytterligare tjugo minuter innan han är på benen. Varför ligger man vaken och inte somnar om när man får chansen? Egentiden. Njuta utav lugn och roet. Snart passar man dem små och då har man inte längre några lugna stunder. Innan man visste ordet utav det var det min tur. Dags för frukost och ta det lugnt med dem små.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.