Student of Life

Detta med nya smakupplevelser

Ända sedan man var en liten flicka har man varit kräsen till mat och att testa på någonting nytt. Främmande. Skrämmande. Har ätit samma pizza sedan barnsben. Hawaii. Testade på Någon pizza när min far kom på mig som icke spontan och tråkig. Måste verkligen bli bättre på testa på ny smakupplevelse. Är bra för min sambo, barn och mig. Fyra nya drycker att testa. Hur är ni till nya smakupplevelser? Testar ni på nya rätter och drycker eller föredrar ni gärna det ni känner till utav?

CALYPSO ⌦ Läste verkligen inte etiketten först när sambon tog hem denna dryck. Förväntningarna fanns om att detta skulle förmodligen vara en kolsyrad blåbärsdryck. Icke-sa-Nicke. Tror smaklökarna fick en ordentligt tur när det visade sig att drycken är utan kolsyrad, syrlig och annorlunda. Ingenting dåligt. Skulle absolut kunna tänka mig denna ”lemonad” drink på sommaren, kall och få njuta utav denna i skuggan i trädgården. Inget man kommer dricka ofta.

Crush Edition Pear ⌦ Denna hade man verkligen inga svårigheter med att upptäcka detta är kolsyrad drink. Vad är mina åsikter om drycken; Ogillar verkligen. Detta var ingenting som min partner eller jag tyckte om. Smakade avslagen, verkligen ingen speciell smakupplevelse och definitivt en liten besvikelse. Hade nog förhoppningar. Köper inte detta igen!

Crush Edition Strawberry Lime ⌦ Hade nu inga förväntningar då den förgående dryck inte höll mina förväntningar! Tyvärr höll ingen utav ’päron’ eller ’jordgubb/lime’ måttet. Ogillar verkligen smakupplevelsen. Ingen direkt fräsch dryck. Smakar kemikalier, avslagen och basic.

Vanilla Cream Soda ⌦ När det kom till den sista drickan. Måste man förbli ärlig och erkänna om man hade direkt i tankarna. ”Detta är en dryck man inte vill tycka om!” Är inte en person som tycker om vanilj glass i läsken. Vaniljdryck är inget man skulle beställa från en bar och ogillade redan tanken om vad det skulle bli för smak upplevelse. Dock måste man aldrig säga nej till en ny upplevelse. Lever enbart en gång. Vill verkligen inte missa någon erfarenhet/upplevelse som man förmodligen kommer tycka om. Hur blev min erfarenhet utav vaniljdrycken? Vaniljsmaken är inte för mycket, söt och mild smakupplevelse. Gott att dricka för stunden och kommer säkerligen att köpa denna dryck igen. Dock är detta ingen direkt favorit från första glas. Lär bli mer fäst vid den med tiden. Säkerligen. Denna och blåbärsdrycken är drickorna man föredrog från ikväll. De andra två är ingenting man kommer pröva igen. Spännande med nya smakupplevelser!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.